CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, May 20, 2009

hari ini hari RABU

hari ni aku KENA start wat paper..byk benda daa aku tangguhkan minggu ni..dan start ari ni aku KENA semangat wat paper sbb KENA submit mnggu depan..
aku ada beberapa reason untuk wat aku bekerja dlm senyum..

1-aku baru dl office 2007
2-excel aku dah tentunya ok dgn office baru ni
3-aku baru jumpa site stream movie terbaru (termasuk angels & demons)..jadi aku kena abihkan keja utk melangut dpn laptop nonton cita tu..
4-excel aku daa ok..nak tanak kena wat keja!!

"entry ni mcm haram!"